„Startupbarát Média” verseny – pályázati felhívás

2019-08-27 14:20:14

A Startup Europe Awards díjjal az Európai Bizottság az unió legjobb startupjait díjazza számos kategóriában, s mellettük speciális kategóriaként a média számára is versenyt hirdet, amivel a média startup ökoszisztéma fejlesztése terén tett kimagasló erőfeszítéseit kívánja díjazni.

A Startup Europe Awards Hungary verseny keretében a Startupbarát Média kategória meghirdetésével a szervezők célja, hogy felkutassa és bemutassa azokat a kezdeményezéseket, amelyek támogatják az üzleti innováció területén aktív vállalkozásokat, illtetve a startup ökoszisztéma erősödését, fejlődését. 

A versenyen való részvétel feltételei és jelentkezési határidők 

A szervezők olyan pályázók jelentkezését várják, amelyek tematikus programokkal, cikkekkel és műsorokkal segítették/segítik az ígéretes startupokat, az innovációt, illetve a startup ökoszisztémát. 

A pályázatok beérkezését követően a kiválasztást szakmai zsűri végzi. 

A díjak átadására várhatóan a 2019. november 28-án Budapesten megrendezésre kerülő, nagy médiaérdeklődést vonzó Startupok Éjszakáján kerül sor a hazai és nemzetközi startup ökoszisztéma kiemelkedő képviselőinek jelenlétében. 

A pályázatok benyújtásának határideje: 2019. szeptember 20. 

Pályázati űrlap és kitöltési útmutató 

További információ: Wilcsek Médea, telefon: 06-30/487-3664, e-mail: wilcsek.medea@bvk.hu